Om meg

Mitt navn er Victoria Mulelid, og jeg elsker å fotografere store og små øyeblikk. Jeg vet selv hvor kjekt det er å sitte igjen med fine minner å se på etter verdifulle hendelser i livet - og disse hendelsene vil jeg mer enn gjerne forevige i ditt liv!

I overkant av tre år har jeg tatt fotooppdrag, for det meste utendørs, og synes det er veldig kjekt! For det meste fokuserer jeg på portrettfotografering, og opplever dette som svært spennende. Det inspirerer meg å få jobbe med mennesker og utfordre kreativiteten.

Jeg holder til på Askøy, og tar hovedsakelig oppdrag i Bergen og omegn. Ta likevel kontakt hvis du ønsker å booke meg til ditt bryllup et annet sted - jeg reiser gladelig!

Mitt ønske er at selve fotograferingen og samtaler, både i forkant og i etterkant, skal oppleves som hyggelig. Jeg gjør alltid mitt beste for at det er nettopp denne følelsen dere sitter igjen med etter å ha brukt meg som fotograf. Ta kontakt hvis du har spørsmål  - helt uforpliktende! Ellers kan du sjekke ut VM Foto på Facebook dersom du skulle være interessert i å se enda mer av det jeg har gjort, og/eller få med deg jevnlige oppdateringer. Jeg ser frem til å høre fra deg!